Koeientuin excuursies

Excursie/Vergaderlocatie

Logo Kraanswijk Biologische BoerderijZoekt u een unieke, bijzondere & inspirerende excursie/vergaderlocatie of een locatie voor een workshop en/of traning?
Ook hiervoor is onze groepsaccommodatie te gebruiken.
Wij bieden u een Kleinschalige Vergaderlocatie voor groepen tot circa 20 personen.
In de authentieke verbouwde groepsaccommodatie en op het erf van een wel heel bijzondere boerderij, kan u in een gemoedelijke sfeer vergaderen.

Faciliteiten voor een geslaagde vergaderlocatie zijn aanwezig:

Gratis wifi, beamer & scherm,  een muziek installatie en eventueel gebruik van flip-over.
Daarnaast kunt u als teambuildingsactiviteit en/of vergaderbreak kiezen voor een pauze-wandeling over ons unieke bedrijf of door het prachtige natuurgebied de Leemputten. In de zomermaanden kan het ook worden gekoppeld aan waterfietsen in het Natuurpark de Leemputten

Of boek een dagdeel en koppel het aan een presentatie met rondleiding over ons bedrijf.

U kunt gebruik maken van de catering in de buurt die u een gezonde lunch of diner kan verzorgen.

Wilt u een meerdaags arrangement boek dan een overnachting erbij, de groepsaccommodatie heeft 6 slaapkamers.

Rondleidingen en Excursie’s alleen op aanvraag.

Vele nationale en internationale groepen gingen u al voor. Chris neemt u mee voor een rondleiding van circa één uur of hij geeft een volledige presentatie van ons totale bedrijf.
De presentatie over ons bedrijf gebeurd in onze groepsaccommodatie, waar wij een groep van circa 50 mensen kunnen ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers erbij.
Hier wordt met behulp van de beamer een presentatie gegeven die Chris toelicht en eventuele vragen beantwoord. Daarna gaat u samen met Chris een rondje maken over ons erf.
Wilt u het combineren met een bijeenkomst met een eigen onderwerp of voorlichting erbij naast? Ook daar kunnen wij aan meewerken.

Bekijk ons aanbod!  Excursie & catering mogelijkheden Boerderij Kraanswijk 2017