Onder de hooiberg van groepsaccommodatie Kraanswijk
Gezellig samenzijn

Groepsaccommodatie bij de Koeientuin

Deze groepsaccommodatie bij de Koeientuin is op het erf van de familie Bomers. Wilt u binnenkort samen met uw familie en/of vriendengroep een fantastisch weekendje weg organiseren?  Bezoek dan groepsaccommodatie Kraanswijk.
U kunt de beschikbaarheid bekijken en veilig online boeken en betalen met IDEAL.
Doordat op het erf, de eerste Koeientuin van Nederland staat, maakt dit samen met de schitterde omgeving dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Kom thuis met een verhaal.

De groepsaccommodatie bij de Koeientuin ligt in het buitengebied

van het vestingstadje Groenlo tegen de natuurgebieden de Leemputten (200m) en het Zwillbroeker Veen (1500m) met zijn flamingo’s.
U loopt vanuit de groepsaccommodatie een prachtig rondje van ruim 3 km over het natuurpad in het Natuurgebied de Leemputten, over vlonders, bruggetjes en een uitgezette route dwars door de bossen en weiden.
U kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, daarnaast kunt u het gebied ook per waterfietst verkennen.

De Achterhoek staat bekend om het afwisselende coulisselandschap, de gemoedelijke sfeer en rijke cultuur. Er zijn vele mogelijkheden tijdens het familie of vriendenweekend voor een leuke activiteit.

Groepsaccommodatie bij de Koeientuin is op basis van logies

Zo heeft u alle vrijheid om het weekend in te richten naar eigen idee en smaak.
De kinderen genieten van het kijken bij de kalfjes met hun mooie ogen, of ze rijden rondjes met de skelters.
U zit met uw vrienden en/of familie met een lekker glas wijn onder de hooiberg te genieten van het samenzijn en het weidse uitzicht.
Een heerlijk weekendje weg om weer even bij te komen van de dagelijkse stress, om daarna weer met frisse zin te beginnen aan een nieuwe week. Dus neem de volgende stap en kijk bij de beschikbaarheid voor er even tussen uit!!

 

Enkele wetenswaardigheden over de groepsaccommodatie

Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een gezellige groepsaccommodatie. Beneden is een grote groepsruimte met een goed ingerichte keuken. Deze is ruim voorzien van servies, glazen en bestek voor grote groepen. Evenals allerlei gemakken waaronder een vijf-pits gasfornuis, grote oven, combi-magnetron, afwasmachine, koelkast, waterkoker, handmixer en koffiezet apparaat met de daarnaast bijbehorende filters. Bovendien is er nog een andere koelkast en kleine diepvries in een andere ruimte. De keuken wordt afgescheiden door een gezellig barretje.
Boven zijn 6 ruime slaapkamers gemaakt, voor 22 personen. Er zijn 4 toiletten en 2 douches. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn aanwezig. Onder de hooiberg is een gezellig zitje gemaakt, met weids uitzicht op de weiden met onze koeien. Verder is er een grote speelweide voor diverse activiteiten en een zon terras, met lange tafels.
Vervolgens zijn er allerlei spelletjes aanwezig, zoals een groot 4 op een rij-spel, tafel-voetbalspel, tafeltennis, sjoelbak, tafel schaakspel, Nintendo spelcomputer en veel meer spellen. Er is draadloze internetverbinding aanwezig. Tenslotte grote televisie, dvd speler, cd speler. Kortom van allerlei zaken die het verblijf bij groepsaccommodatie Kraanswijk tot een fantastisch weekendje weg maken.

 

Direct boeken

volg ons op Facebook Groepsaccommodatie