Onder de hooiberg van groepsaccommodatie Kraanswijk
Gezellig samenzijn

Groepsaccommodatie bij de Koeientuin

 

Wie wil dat nou niet? Overnachten bij de enige echte Koeientuin.
Doordat op het erf met omheinde tuin en terras, de deze Koeientuin staat, maakt dit een onvergetelijke ervaring wordt. Een schitterende omgeving waar je op ontdekking kunt naar allerlei dieren en planten. Veel ruimte in en om de accommodatie en op loopafstand van De Leemputten waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie en hapje en een drankje. Kom thuis met een verhaal.
Boek nu samen met uw familie en/of vriendengroep een fantastisch weekendje weg in onze groepsaccommodatie!
Kijk bij TO DO voor de leuke activiteiten op ons erf, naast de deur en/of in de omgeving.
U kunt de beschikbaarheid bekijken en veilig online boeken en betalen met IDEAL.
Direct boeken

De groepsaccommodatie bij de Koeientuin ligt in het buitengebied

van het vestingstadje Groenlo tegen de natuurgebieden de Leemputten (200m) en het Zwillbroeker Veen (1500m) met zijn flamingo’s.
U loopt vanuit de groepsaccommodatie een prachtig rondje van ruim 3 km over het natuurpad in het Natuurgebied de Leemputten, over vlonders, bruggetjes en een uitgezette route dwars door de bossen en weiden.
U kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, daarnaast kunt u het gebied ook per waterfietst verkennen.

De Achterhoek staat bekend om het afwisselende coulisselandschap, de gemoedelijke sfeer en rijke cultuur. Er zijn vele mogelijkheden tijdens het familie of vriendenweekend voor een leuke activiteit.

Groepsaccommodatie bij de Koeientuin is op basis van logies

Zo heeft u alle vrijheid om het weekend in te richten naar eigen idee en smaak.
De kinderen genieten van het kijken bij de kalfjes met hun mooie ogen, of ze rijden rondjes met de skelters. In de omheinde tuin met terras kunnen uw kinderen vrij spelen terwijl met uw vrienden en/of familie geniet van een lekker glas wijn onder de hooiberg met het weidse uitzicht.
Een heerlijk weekendje weg om weer even bij te komen van de dagelijkse stress, om daarna weer met frisse zin te beginnen aan een nieuwe week. Dus neem de volgende stap en kijk bij de beschikbaarheid voor er even tussen uit!!

 
 
Enkele wetenswaardigheden over de groepsaccommodatie

Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een gezellige groepsaccommodatie. Beneden is een grote groepsruimte met een goed ingerichte keuken. Deze is ruim voorzien van servies, glazen en bestek voor grote groepen. Evenals allerlei gemakken waaronder een vijf-pits gasfornuis, grote oven, combi-magnetron, afwasmachine, koelkast, waterkoker, handmixer en koffiezet apparaat met de daarnaast bijbehorende filters. Bovendien is er nog een andere koelkast en kleine diepvries in een andere ruimte. De keuken wordt afgescheiden door een gezellig barretje.
Boven zijn 6 ruime gezinskamers gemaakt, voor 18 personen. Er zijn 4 toiletten en 2 douches. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn aanwezig. Onder de hooiberg is een gezellig zitje gemaakt, met weids uitzicht op de weiden met onze koeien. Verder is er een grote omheinde speelweide voor diverse activiteiten en een terras in de zon of schaduw.
Vervolgens zijn er allerlei spelletjes aanwezig, zoals een groot 4 op een rij-spel, tafel-voetbalspel, tafeltennis, sjoelbak, tafel schaakspel, Nintendo spelcomputer en veel meer. Er is draadloze internetverbinding aanwezig. Tenslotte grote televisie, dvd speler, cd speler. Kortom van allerlei zaken die het verblijf bij groepsaccommodatie Kraanswijk tot een fantastisch weekendje weg maken.

volg ons op Facebook Groepsaccommodatie