Comfortabele zitjes in groepsaccommodatie Kraanswijk
Binnenkijken bij Groepsaccommodatie Kraanswijk

Groepsverblijf Kraanswijk in de Achterhoek

Het groepsverblijf Kraanswijk  12-22 personen ligt op het erf van de biologische boerderij van de familie Bomers in de Achterhoek. Hier is de 1e Koeientuin van Nederland gebouwd en als u hier een weekend weg boekt, kunt u  tevens dit unieke stal concept bekijken. Luister naar het verhaal over onze innovatieve wijze van werken en waarom wij leverancier zijn van biologische A2A2 melk. Kom thuis met een verhaal.

Groepsverblijf in authentieke sfeer met comfort van nu

Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een gezellig groepsverblijf. Er is een grote groepsruimte met een goed ingerichte open keuken. afgescheiden door een gezellig barretje. Beneden zijn 2 toiletten. Boven zijn 6 ruime slaapkamers, er zijn 2 toiletten en 2 douches. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn aanwezig, evenals kinderbadje, aankleedtafel.
Onder de hooiberg is een gezellig zitje gemaakt, met weids uitzicht op de weiden met onze koeien.
Daarnaast ligt er een grote speelweide en een zon terras, met grote tafels. Er zijn allerlei spelletjes aanwezig en er is Wifi.

Houd u van het Landleven? Dan heten wij u van harte welkom bij de Groepsverblijf Kraanswijk in de Achterhoek van Gelderland.

 

Een groepsverblijf om even te ontspannen

Het groepsverblijf Kraanswijk in een omgeving waar u even helemaal weg bent van de drukte van alledag.
Lekker wandelen in het natuurgebied achter de boerderij, of iets verder naar het Zwillbrocker Venn in Duitsland alwaar de flamingo’s broeden in de zomer.
Een leuke groepsactiviteit is het Waterfietsen in het Natuurpark de Leemputten, of een van de andere arrangementen die ze daar aanbieden. En natuurlijk is het centrale punt van u verblijf het terras onder de hooiberg. Hier zit u samen met uw gezelschap heerlijk met een kop koffie, een boek of een glas wijn ontspannen op het gezellige terras onder de hooiberg.  Ondertussen spelen de kinderen op het speelveld en doen hun best met een of ander spel.

Een week of weekend ‘de boer op’? Je zoekt iets leuks?

 

Het kan allemaal in dit groepsverblijf van vakantieboerderij Kraanswijk. Kijk ook eens bij de Last minute voor een leuke aanbieding.

Direct boeken

Kraanswijk groepsverblijf