Herfstvakantie deal

Vanwege de nieuwe maatregelen kunnen wij onze accommodatie in de herfstvakantie voor maximaal 2 gezinnen met kinderen t/m 12 jaar verhuren. Geniet van de ruimte.

Nu onze speciale Herfstvakantiedeal


Een midweek VANAF 19 OKTOBER T/M 23 OKTOBER 500,-

Een week Vanaf 16 oktober t/m 23 oktober 650,-
Interesse?
mail naar vakantieboerderij@kraanswijk.nl

Nog even weg met het gezin. Op een gezellige en unieke boerderij met een omheinde tuin. Waar u achterover kunt hangen en uw kinderen vrij kunnen spelen op ons plein en het grasveld. Trap een balletje, fiets op onze skelters, neem een kijkje in onze koeientuin, bij de melkrobots of pak en boek uit onze lees en ruil boekenkast.
Op de boerderij is veel te beleven. Heerlijk buiten en genieten van de herfst. Ga op zoek naar paddenstoelen, kastanjes of kook in het keukentje echte heksensoep.

Wandel door de bosrijke omgeving

Onze groepsaccommodatie ligt in een bosrijke omgeving van Natuurpark De Leemputten en het Zwillbrocker Venn ligt op 2,5 km.
De accommodatie heeft 6 slaapkamers, 2 badkamers en 4 toiletten, geschikt voor kleine maar ook grote kinderen, families of meerdere gezinnen en alles binnen de 1.5 meter maatregelen.
Ledikantjes, box en commode aanwezig. Een grote woonruimte met een keuken die van alle gemakken is voorzien.
Kijk op onze site bij TODO wat er op de boerderij nog meer te doen is maar ook in onze mooie omgeving. De accommodatie ligt tussen Groenlo, Eibergen en Winterswijk. Dorpen die bekend staan om de mooie omgeving, vele bezienswaardigheden en heerlijke fietspaden.

Fiets door de bosrijke omgeving