Waterfietsen, terras en speelweide

Natuurpark De Leemputten

Prachtig uitzicht vanaf een van de vele bankjes in het natuurgebied

Op steenworp afstand ligt een prachtig stukje Achterhoek. Ontspanning en plezier staan hier centraal. Op de waterfiets het dierrijke natuurgebied verkennen, een wandeling maken over het bospad, genieten op het terras of het strand of lekker spelen en vies worden in de speelweide.

Speelweide
Lekker rollen door het zand, spelen in de speelhuisje, volleyballen op het beachveld. Ideaal om als ouders lekker te genieten van de omgeving en uw zoon of dochter lekker met de tenen in het zand. Wie wil dat nou niet?
Terras
Bestel op het terras via de QR code en drankje of een hapje. Voor de kinderen en kan ranja en een ijsje en de dag is compleet.

Geniet met je gezin van de geweldige natuur!

Wandelen in de natuur
In het natuurgebied kunt u via diverse paden genieten van de vele ‘water’vogels, insecten, bloemen, paddenstoelen en schitterende uitzichten over het water. Onderweg zijn er meerdere bankjes waar u even kunt uitrusten.


Vissen
Is uw kind gek op vissen?
Kijk op de site van Natuurpark de Leemputten voor meer informatie.

Geocaching route.
Wandelen in de natuur saai? Nieuw in het Natuurgebied is het muizenpad via de app van geochaching. Met uw kind ga u op zoek naar de leuke muizenhuisjes. Via de app krijgt u coördinaten en dan zoeken maar. Alle muizen gevonden dan krijgt u via de app de coördinaten waar de bonus verstopt is.

Of u boekt een van de vele leuke groepsactiviteiten bij Natuurpark de Leemputten