Koeientuin excuursies

Vergaderlocatie

Vergaderen op 1,5 meter afstand.

Zoekt u een unieke, bijzondere & inspirerende vergaderlocatie of een locatie voor een workshop en/of training?
Ook hiervoor is onze groepsaccommodatie te gebruiken.

Wij bieden u een kleinschalige Vergaderlocatie voor groepen tot circa 10 personen. Met voldoende ruimte om de 1,5 meter maatregel in acht te houden. Er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig.
En ook heel fijn;
deze locatie ligt midden in de natuur. Naast Natuurpark de Leemputten.

In de authentieke groepsaccommodatie op het erf van een wel heel bijzondere boerderij, kan u zowel binnen als buiten in een gemoedelijke sfeer vergaderen.
Bent u op zoek naar een prachtige omgeving voor een zakelijke vergadering of meeting? Bij Kraanswijk kunt u geheel privé vergaderen met uitzicht over de landerijen.
Behalve voor een korte vergadering of bijeenkomst, is er ook ruimte om een hele dag of zelfs meerdere dagen bijeen te zijn. Overnachten is ook mogelijk.

Faciliteiten voor een geslaagde vergaderlocatie zijn aanwezig:
Gratis wifi, beamer & scherm,  een muziek installatie en eventueel gebruik van flip-over, koffie/thee, kannen water, gratis parkeren.

Ontspannen wandelen in het naastgelegen natuurgebied.

Ontspanning tussendoor
Als ontspanning tussen het vergaderen door kunt u een teambuildingsactiviteit en/of vergaderbreak kiezen.
Denk hierbij aan een wandeling in het naastgelegen natuurgebied; een creatieve schilder workshop; een rondleiding over ons bedrijf; een sportieve workshop met de Healthy Fit Truck van Alivio en in de zomermaanden kunt u waterfietsen bij De Leemputten.
Daarnaast is er genoeg ruimte in en rondom de locatie en staan wij open voor eigen inbreng wat betreft teambuilding en overige activiteiten

Catering
Met de plaatselijke cateraar kunnen wij een gezonde lunch en of diner verzorgen. Vraag ons voor meer informatie hierover.

Meerdaagse 
Wilt u een meerdaags arrangement?  Boek dan een overnachting, de groepsaccommodatie heeft 6 ruime slaapkamers voor 2 a 3 personen.

Voor vragen neemt u contact op met Inge Weenink. Samen komen we tot een goed vergaderarrangement. En zorgen wij ervoor dat u ongestoord met uw collega’s kunt vergaderen. Mail voor meer informatie naar inge.weenink@kraanswijk.nl