Natuurgebied de Leemputten

Weekendje weg naar Groepsaccommodatie Kraanswijk

Bent u aan de beurt om het weekendje weg te organiseren voor uw vriendengroep of u zoekt iets leuks voor uw familieweekend? Kom dan naar groepsaccommodatie Kraanswijk. Onze accommodatie ligt landelijk tegen het mooie Natuurgebied de Leemputten en op ons erf vindt u Nederlands eerste Koeientuin. Hoe bijzonder wilt u het hebben? De ruime groepsaccommodatie is compleet en comfortabel ingericht in een authentieke sfeer. U kunt hier genieten van het samen zijn, een heerlijke wandeling in het nabij gelegen Natuurgebied of Zwillbrocker venn met zijn flamingo’s.

Weekendje weg  naar de Achterhoek in Gelderland

De bosrijke omgeving van de Achterhoek staan voor zorgeloos genieten. Gemoedelijkheid en een mooi coulisselandschap. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling of fietstocht? Of spelletjes doen op het speelveld buiten en bijpraten op ons gezellige terras onder de hooiberg? En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend tijdens uw weekendje weg op boerderij bij de kalfjes. Of ze rijden rondjes op de diverse skelters.

Weekendje weg nabij Groenlo een leuk vestingstadje.

Wij bieden u 6 slaapkamers en 2 badkamers, voor groepen van 12 tot maximaal 22 personen, vrienden- en/of familiegroepen voelen zich hier goed thuis.

Er is een heerlijke leefruimte waar u met zijn allen kan eten, een spelletje kan doen of zitten bijpraten.
De open keuken door een barretje gescheiden, maakt dat je niets hoeft te missen  en gezellig kan meedoen met de rest van u gezelschap.

Kids excursie door Inge op Kraanswijk

Natuurlijk neemt u een kijkje bij ons innovatief werkende Biologische boerderij met 1e Koeientuin van Nederland, sta op de beleving boulevard en zie de verschillen tussen 2 soorten huisvesting van onze koeien. U kijkt bij het robot-melken en ook ziet u daar de voerautomaat zijn rondje rijden. Tja het is wel iets bijzonders om dit te bekijken. Een modern werkend biologisch bedrijf.

Samengevat alles wat uw weekendje weg tot een onvergetelijke tijd maakt.

Kom op verhaal in de Achterhoek! Kom met een verhaal thuis!! En vertel het verder….

logo vakantieboerderij Kraanswijk voor uw weekendje weg

Direct boeken