Waterfietsen in Natuurpark de Leemputten

workshop

Kraanswijk recreatieBent u op zoek naar een workshop met een originele,  creatieve invulling voor uw familiedag of vriendenweekend? Op zoek naar een unieke sportieve activiteit en meedoen aan de laatste trend? Dan gaat u voor Bootcamp.
Meer info hierover bij Alivio

Maar er zijn ook diverse andere leuke activiteiten te boeken en dat op slechts 300 meter afstand. Onder andere Geochache race en  Klootschietarrangement. Of u boekt een van de vele leuke groepsactiviteiten bij Natuurpark de Leemputten
Zoals hieronder op de foto’s te zien van onder ander de Leemputten survival.

 

Als u een creatieve invulling wilt met schilderen van gekke koeien of gekke kippen dan kan Thea u een workshop geven, tijdens uw weekendje weg.
Of voor andere geïnteresseerde als een uitje met vriendinnen bv. dit kan in de groepsaccommodatie mits het niet verhuurd is. Als dat het geval is kan het in de Koeientuin op de beleving-boulevard, let op dit is een totaal open ruimte.  Altijd alleen op aanvraag vooraf. Hieronder enkele voorbeelden. Je kan ook mijn Facebook-pagina bekijken of  mijn site https://schilderijenvanthea.nl  Diverse schilderijen zijn ook te koop.